Χορηγία Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την υποστήριξη της εταιρείας μας LATTE ART Coffee Drinks & Tastes και την απαρχή συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, ένα νέο, ταλαντούχο αθλητή, δρομέα μεγάλων αποστάσεων.

Ο Κωστής Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι τεταρτοετής φοιτητής στην Σχολή Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Σύρο, αποτελεί ισχυρή ελπίδα και πολλά υποσχόμενη ανελικτική προοπτική στους αγώνες μεγάλων αποστάσεων.

Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση έχει να παρουσιάσει πλήθος διακρίσεων με απόδοση τιμής για την συνεργασία μας, αφού  στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα  και τα σήματα της εταιρείας μας, πραγματοποίησε μία τεράστια επιτυχία στον ιδιαίτερα δύσκολο,  ορεινό αγώνα  Amorgos Trail  Challenge 2 (www.amorgostrailchallenge.gr) των 19.5 χιλιομέτρων, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση μετά από εξαιρετική επίδοση, που βελτίωσε και το προσωπικό του ρεκόρ στον αγώνα. Άλλη εξαιρετική επίδοση πραγματοποίησε στο SYROS RUN 2018 όπου μεταξύ παγκοσμίου φήμης αθλητών κατέκτησε την Πέμπτη θέση μεταξύ οχτακοσίων συμμετεχόντων.

Τον συγχαίρουμε για την επιτυχία του, που τον ανέβασε στο βάθρο των νικητών μαζί με αθλητές ιδιαίτερα μεγάλου βεληνεκούς.

Επιπρόσθετα θέλουμε να εξάρουμε την γενικότερη προσπάθειά του, η οποία αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα επιμονής και προσήλωσης στον στόχο του, με ταυτόχρονη αφοσίωση στο αθλητικό ιδεώδες.

Στηρίζουμε τη συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα του, στο Σύρος Τρίαθλον-Syrostriathlon (IronMan 70.3), με διεθνείς συμμετοχές και σας προσκαλούμε να αγκαλιάσουμε την προσπάθειά του και να παρακολουθούμε την πορεία του αθλητή μας.

Facebook: Κωστής Σιδηρόπουλος, Instagram, Tweeter.
E-mail: dpsd14099@syros.aegean.gr

 

Comments are closed.